top of page

b2h - vitamine d3 + k2

Stralend Sterk met Vitamine D3 en K2: Bouw aan je Innerlijke Kracht!

Vitamine D3:

Gezonde botten: Vitamine D3 speelt een cruciale rol bij de opname van calcium en fosfor, die essentieel zijn voor sterke botten en tanden. Het bevordert de mineralisatie van botweefsel en helpt osteoporose en botverlies te voorkomen.

Immuunsysteem: Vitamine D3 speelt een rol bij het reguleren van het immuunsysteem en kan helpen bij het versterken van de afweer tegen infecties. Het kan ontstekingsreacties verminderen en auto-immuunziekten helpen voorkomen.
Hartgezondheid: Vitamine D3 kan de gezondheid van het hart bevorderen door het reguleren van de bloeddruk, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de functie van de bloedvaten.
Stemming en mentale gezondheid: Een tekort aan vitamine D3 wordt geassocieerd met een verhoogd risico op stemmingsstoornissen, zoals depressie en seizoensgebonden affectieve stoornis (winterdepressie). Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van angstgevoelens.

Wil je de voordelen van vitamine d3 + k2  ervaren?

bestel nu!

Synergie Vitamine D3 & K2


Vitamine D3 en K2 werken samen om een aantal belangrijke functies in het lichaam te ondersteunen. Hier is een overzicht van hun samenwerking:

Calciummetabolisme: Vitamine D3 helpt bij de opname van calcium uit voedsel en de regulering van calciumniveaus in het lichaam. Vitamine K2 is verantwoordelijk voor het activeren van eiwitten die calcium naar de juiste plaatsen in het lichaam, zoals de botten en tanden, helpen transporteren en daar op een gezonde manier helpen vastleggen.
Botgezondheid: Vitamine D3 bevordert de opname van calcium en fosfor, die essentieel zijn voor sterke botten. Vitamine K2 helpt vervolgens bij het activeren van eiwitten die calcium in de botten afzetten en helpt bij het voorkomen van calciumafzetting in de bloedvaten, wat verkalking kan veroorzaken.
Hart- en vaatgezondheid: Vitamine D3 en K2 dragen beide bij aan een gezonde hart- en vaatgezondheid. Vitamine D3 helpt bij het reguleren van de bloeddruk en het verminderen van ontstekingen, terwijl vitamine K2 helpt bij het voorkomen van calciumafzetting in de bloedvaten, wat kan leiden tot verstoppingen en hart- en vaatziekten.


Het is belangrijk op te merken dat het nemen van vitamine D3 en K2-supplementen samen effectief kan zijn.


Mocht je twijfelen of dit supplement wel geschikt is voor jou, neem gerust contact met mij op of raadpleeg je arts. 

Bestel Vitamine D3 + K2

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op.

bottom of page