top of page

Wie ben ik

Jennifer_edited.jpg

Wil je meer over mij weten?

 

Stuur mij dan een berichtje!

Ooit begon ik als een gedreven sporter. Het sporten zorgde niet alleen voor fysieke kracht, maar bracht me ook mentale rust en daarmee heel veel geluk. Al snel besefte ik dat sport niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor de geest.

Intensief sporten vereist de juiste voeding. Daarom raadpleegde ik een voedings- en sportcoach en samen onderzochten we welk dieet het beste bij mijn individuele behoeften en sportactiviteiten paste. Ik heb hier enorm veel van geleerd.

Niet lang daarna realiseerde ik me dat de juiste verdeling van macronutrienten en intensief sporten alleen niet voldoende zijn voor een goede gezondheid. Vitaminen, mineralen en andere supplementen spelen ook een essentiele rol in ons welzijn. Helaas krijgen we deze voedingsstoffen niet altijd voldoende binnen via onze voeding.

Nu ik op veel gebieden veel kennis heb opgedaan wil ik deze graag delen met iedereen die geinteresseerd is.

Op dit moment volg ik een opleiding tot klinische PsychoNeuroImmunoloog, zodat ik in de toekomst gericht advies kan geven met betrekking tot specifieke vraagstukken. Tot die tijd richt ik me op algemene aspecten die voor iedereen, ongeacht leeftijd, omvang, met of zonder klachten, van groot belang kunnen zijn voor zowel de gezondheid van het lichaam als de geest.

Lieve Groeten,
Jennifer

heb je vragen?

Neem dan contact met mij op.

bottom of page