Praktijken

Christopher Ries is geboren en getogen in Amerika. Hij kwam voor het eerst in aanraking met chiropractie als 18-jarige jongeman. Hij werkte voor zijn vaders bouwbedrijf en tijdens een zomervakantie belastte hij zijn rug zodanig dat hij verschillende blessures opliep.

Door onder andere een hernia in de onderrug was hij genoodzaakt om te stoppen met werken en studeren. In deze periode is hij vaak teleurgesteld door de medische wereld. Niets leek te helpen. Diverse pijnstillers en het volgen van therapieën loste de oorzaak van het probleem niet op.  Tot zijn tante hem op een dag vertelde over de praktijk van Dr. Bykowksi, die successen boekte bij vergelijkbare klachten.

Christopher: “Dr. Bykowski gaf mij het gevoel dat er hoop was op herstel.”

Christopher voelde zich aangetrokken tot  Chiropractie. De mogelijkheid van het lichaam om zelf te herstellen sprak hem aan. Binnen enkele weken na de eerste behandeling voelde hij zich al stukken beter en ging zelfs weer aan het werk.

“Mijn ervaringen met teleurstellingen in de medische wereld hebben mij in een nieuwe richting geleid”, aldus Ries. Zo veranderde hij zijn beroepskeuze van Architect in Chiropractor. “Mijn wens is om mensen te helpen die geen andere oplossing te horen krijgen dan het nemen van pijnstillers of het ondergaan van een operatie.”

Christopher Ries was jaren werkzaam als Chiropractor in Maleisië en wil nu graag mensen in Nederland helpen hun gezondheid terug te geven.

Opleiding en kwalificaties

  • Doctorate of Chiropractic degree, from the Palmer College of Chiropractic (PCC) in Davenport, Iowa USA; listed in the Who’s Who of U.S. Schools and Colleges
  • Certified in Pedorthics (Oklahoma State University, Okmulgee OK)
  • Certified with additional education with scoliosis treatment (COPES, USA)
  • University of Wisconsin, Milwaukee; majored in General Biology with emphasis on Pre Med.
  • Bachelor Of Science, from the Palmer College of Chiropractic (PCC) in Davenport, IA USA

De praktijken van Back2Health Chiropractie zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

Locaties

Onze praktijken zijn gevestigd in Voorburg en Alphen a/d Rijn. Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak. Bij klachten en/of pijn raden wij aan om tijdig een afspraak te maken voor een sneller en voorspoedig herstel. Klik op een van de locaties om een afspraak te maken:

  • Alphen a/d Rijn
  • Voorburg